Marknad

Gah!! Fest eller inte fest? plugg eller inte plugg? Nykter? Fan, jag vet int!

Stamcelldonator?

Ja, varför inte :P Funderar på att gå med i tobiasregistret och anmäla mig som stamcellsdonator.. De är ju inte direkt som att jag skulle förlora nåt på det, eller ja, kanske några stamceller om nåt år om nån människa där ute i världen skulle visa sig behöva just mina stamceller. Ja, jag kan ju, så varför inte? Vem vet, jag kanske räddar livet på nån stackars sate när jag är 30 :P

blodgivare

Idag har jag varit och tagit blodprov och anmält mig till blodgivare:) Jag kom på i helgen att, men ja, varför inte, de kanske är en bra idé, och de tycker jag helt klart. Alla som kan borde ge blod! Mer blod till folket! I helgen klarade jag förresten att springa 2 km på 10 min också, hell yeah :) Må dock fortfarande träna jävulen så att jag klarar det med lite marginal, på iaf 9 min... Aja, jag må jobba vidare på min presentation om genterapi för att förebygga sjukdomar nu, tråk!

....

Usch, måndag igen, inser ni hur jobbigt det är att kliva upp?! De är sjukt jobbigt! Va iaf i Lycksele i helgen och jag förstår inte varför alla klagar över att det finns lite att göra där nu för tiden, jag tycker jag hittar jättemkt att göra, jätte många att umgås med. Alla bara klagar :P Hann iaf med att se filmen "män som hatar kvinnor", grym film som ni bara måste se! Man mår lite sådär halvdåligt i början av den för att de är så fruktansvärt hemskt! Men bra film, helt klart. se den! Sen har jag varit och fikat på lilla bagis med Martina och äntligen fick jag äta min kladdkaka som jag längtat efter så, men detta efter att vi tagit oss en morgonspringtur. 2 km tar fortfarande så lång tid som 10.12 min, förbannat vad seg jag är! Jag må träna jävulen! Aja, efter lillabagis gick vi iaf till lilltina för att säga hej, vilket slutade med att vi kom på att vi skulle göra middag och att vi sen skulle ut på fest, härligt:) Billig kväll ändå, behövde bara betala inträde på hotellet, 80 spänn, resten fick jag alldeles gratis, all sprit och hela köret, marlene fixar :)

Väl tillbaka i Umeå sätter jag mig för att installera ett spel på min dator, som Fredrik bränt ut på en skiva åt mig. Detta slutade såklart i katastrof, hur hade han tänkt att jag skulle fatta de där?! Aja, han ringer iaf upp mig för att försöka förklara hur jag ska göra vilket ändå inte gå nå vidare för mig, allt går fel och jag lyckas till och med tappa bort pekaren på datorn, det finns nog ingen i hela världen som skulle kunna lyckas med nåt sånt utom just jag.. Så där sitter han och försöker förklara för mig hur jag ska göra och själv sitter jag och håller på att skratta ihjäl mig för att jag är så otroligt dålig så de finns ba int. Jag skyller på vista :P

Matte nu kanske?

Ledig :)

Idag har jag varit ledig från skolan, riktigt skönt :) Så idag har jag försökt köpa mig en labbrock, vilket dock inte gick speciellt bra med tanke på att dom aldrig får in dom förbannade labbrockarna nån gång, och vi som ska labba imorrn! Men sen har jag hunnit vara på banken också och sen har jag köpt mig en ny mössa, eftersom jag i en av mina lite sämre kvällar söp bort min i vintras och inte orkat köpa en ny än. Sen har jag köpt nya hårspännen också för dom hade jag också slarvat bort, dock nykter. ATTANS! Sen gick jag runt och kollade på lite kläder också, skulle ha köpt mig en klänning och jag hittade en klänning som verkligen va jättefin! Dock va minsta storleken xs vilket tydligen va för stort för mig, förbannat! Storlekar! Ibland passar medium och ibland är xs för stort, vad är grejen med de? Jobbigt! Nä, nu ska jag nog göra mig en tonfisksallad och äta jävulen och sen kanske jag lyckas ta mig ut på en springtur, vem vet ;)

Fundering...

En annan sak, jag saknar mina hundar så otroligt mkt!!! Ingen som har funderat på det där med saknad? Det är väl en konstig känsla... Att man saknar nån. Hur kan man sakna nån? Jag tycker det är lite konstigt faktiskt. Gå runt och längta till att få träffa en människa, eller i mitt nuvarande fall djur, de är väl onödigt, slöseri men energi. Nog skulle de va effektivare om inte saknad fanns, möe smidigare. En annan sak som skulle göra livet lättare är om man va mer självisk, tänk att inte bry sig om nån alls, att inte sakna nån alls. Visst, de skulle säkert vara lite tråkigt men iaf, tänk dig, då skulle du kunna göra vad som helst när som helst utan att behöva tänka på om nån skulle såras eller om nån skulle skadas eller nåt sånt alls. Ibland önskar jag att jag brydde mig mindre, men ah, de är nog bra att de inte är så, vem vet vad som skulle kunna hända :P

LÄNGTAN!

åh, vad jag längtar tills jag får min lägenhet, tills jag får mitt hem! Jag känner att Umeå är verkligen mitt hem, jag gillar umeå, jag trivs här, känns bra :) Nya människor, gamla problem känns inte så värda att ödsla tid på längre. Och varför ödlsa tid på dom? Jag bor 13 mil från min hemstad och 13 mil från människorna där. Har nu börjat mitt nya liv och förhoppningsvis kommer det mesta att lösa sig, annars må väl de va, har jag klarat mig så här långt kan jag nog överleva lite till :P Aja, saker och ting känns ändå lite bättre och jag ligger fortfarande och väntar på den här morgonen då jag vaknar upp och kan tänka "nu kan det fan inte bli bättre", vem vet, jag kanske får en sån morgon nån gång här i Umeå.

I övrigt jobbar jag på stenhårt med matten och snart ska vi odla cancer eller nåt sånt. Nollningen har varit rätt rolig, men de har inte varit så mkt tid över till att göra vad man själv vill, nu börjar man bli sådär lagomt sliten så nu har jag hoppat de senaste kvällsaktiviteterna. Lik bra. Har även börjat jogga en si så där 3-4 ggr i veckan, känns bra men jag har dock insett hur sjukt drygt det egentligen är! Jag springer ju inte direkt långt eller länge men 30 min räcker gott och väl för att man ska börja fundera över om det egentligen är värt. Ah well, bara att kuta på, jag har ju trots allt införskaffat mig ett pra alldeles nya löparskor :)

RSS 2.0