Can´t breath

Varför ska det alltid vara så att när livet är som bäst, när man tror att man äntligen ska få må bra så smäller det och helt plötsligt är det sämre än det var innan? Varför ens försöka må bra då.
Life is a bitch.

Borta bra men hemma bäst

Vi har väl alla hört uttrycket "borta bra men hemma bäst". Själv har jag aldrig riktigt förstått det. Men nu, snart 20 år in på livet så förstår jag. Jag känner mig hemma nu. De känns som att jag varit "borta" hela livet och att jag äntligen hittat hem. Wierd feeling.

Minns ni hur orolig jag va inför att flytta? Inför att börja plugga på riktigt? Inför hur mitt liv skulle förändras? Skulle de bli bra? Skulle de bli en total flopp?

Well, de va tydligen de bästa beslut jag någonsin tagit. Jag hittade ju hem!
Vi får se hur länge de håller.. Nästan år kanske jag bytt till uppsala i brist på annat. Only time will tell.

P-leg

For ner på stan idag för att hämta mitt p-leg på cherry som jag inte hade nån aning om vad de va men tänkte att de kanske kunde vara bra att ha. Det visar sig att jag tydligen kan gå in gratis på alla klubbar som har spelbord plus att jag på många klubbar även slipper köa. Hur bra som helst!!

I övrigt borde jag verkligen plugga men jag har verkligen varken ork eller lust till detta. Jag måste verkligen skärpa mig och ta tag i mina studier så jag lyckas ta mig igenom denna oändligt långa utbildning.

Mobil

Ah, glömde ju berätta.. Gissa vem som fått en ny mobil av sin pojkvän? Jag har!! :D Så nu har jag faktiskt en fungerande mobil, hur bra som helst! En sony ericsson yari. Ibland så är man bra turlig ;P

Jobbigt

Men jobbig vecka eller vad?! Den har känts som evigheters evigheter! Jag fattar inte... Jag vill ha helg nu! Äntligen vara ledig en hel helg, kan de bli bättre? Mjoo, nog kan det de, men de lär ju knappast hända...

..

Ja, har inte hänt så mycket sen sist. Va på bio med Adrian i fredags, vi såg på vildingarnas land haha rätt söt film faktiskt, bättre än jag trodde iaf. Sett massa O.C. Förfest hos Jennie i lördags följt av jobb på Corona så de va inte mycket till fest för mig inte. Hann dock få mig ett par hundra kramar och en massa funderingar över min klädsel. Kanske inte så ofta jag kommer på en fest i skjorta, väst och slips. Brickstone verkade iaf imponerad av min stiliga klädsel och Henrik tyckte att jag skulle få Cherry att sluta lura av honom alla pengar. Idag har jag och Jenny försökt göra kemi, det gick sämst. Och nu anländer snart Tina, trevligt :) De va nog allt, som sagt så har de inte hänt så mycket i mitt liv dom senaste dagarna men vänta bara snart kanske det händer nåt livsavgörande :P

RSS 2.0