ångest

Jaha, då har man "skrivit" programmeringstentan... Jag skrev mitt namn, läste uppgifterna, satt och funderade, ställde mig upp  och gick därifrån... Inte min dag idag, två prov samma dag, på morgon och på kvällen. Har inte ens tittat på de inför ikväll, kanske börjar bli dax för det nu. ÅNGEST! Inte min vecka tror jag... Någon som vet hur man spolar fram tiden typ 3 veckor? Det skulle vara nåt.

Å kallt satan är det i lägenheten, elementen är ju inte ens igång! Jag tror bestämt att hyresvärden håller på med nåt hemligt expriment om hur mkt han kan sänka temperaturen innan jag dör.. Det dröjer nog inte länge innan mina lungor fryser ihop:P Aja, nu vill jag bara ha helg, eller åtminstone natt...

Knackknack

Det knackar på dörren... Vem kan det vara?

...

Usch, snart är det måndag igen, jobbigt, kan man inte införa en längre helg? Man hinner ju inte med nåt alls! Menmen, nästa helg blire nog Lycksele, halloweenparty medmera:) Känns dock nästan småjobbigt att åka dit, de är ju långt och dyrt plus att de är skitjobbigt att åka med hund! Speciellt eftersom han är cp :P Sen blir ju helgen mkt kortare också och varför skulle man vilja lämna Umeå? Aja, de blir nog bra iaf, va ett tag sen man va där nu. Ikväll blir nog en lugn kväll med film och tyvärr inte så mkt pluggande som jag verkligen borde göra! Ibland så hatar jag verkligen mig själv och just nu hatar jag mig själv mer än någonsin!!! GAH! Å min lilla rumskompis har flytt till Lycksele också så min lillasyrra ska komma och ta hand om hund i veckan då jag är på skolan, förbannade skola, det som ska vara lov egentligen. Den som kom på att dom som pluggar på universitetet inte ska få ha lov borde få sig en smäll, dum idé! Aja, konstigt inlägg de här känner jag, men de må va, jag håller på att somna...


hmm

Programmering suger, de kan dra åt helvete, tenta om en vecka, jippie, kommer jag ju verkligen att klara... Det skulle vara något av ett mirakel aja, jag gråter ju inte om jag får omtenta iaf, de är ju rätt förståeligt haha Aja, i övrigt är umeå bäst, varför tänkte jag inte på att flytta hit tidigare? :P Gah, snart dax att börja trampa till skolan för att programmera lite..

Dealer?

Haha, jag måst då skratta åt mig själv. Nu ska jag bli dealer också haha! Fick nåt tvärryck en kväll och kom på att jag skulle söka jobb så jag sökte på cherry casino, typ en timme innan ansökningstiden tog slut så jag skrev ihop ett personligt brev på typ 5 min och sket i att skicka med cv som dom faktiskt ville ha. Nån vecka senare får jag ett mail om att dom vill att jag ska komma på intervju så jag tänkte, varför inte och så for jag dit. Dagen efter intervjun ringer dom mig och säger att dom är oense och att dom vill att jag ska komma på ytterligare en intervju och 3 dagar senare ringer dom mig och säger att dom vill att jag ska börja på deras utbildning haha, jag mena ofta! Men ah, varför inte? Kan jag ska jag:)

:)

Idag fick jag veta att jag blivit godkänd som blodgivare, jippie :) dock får jag bara lämna blod 2ggr om året istället för 3 men aja.

Idag har jag även varit och hämtat lägenhetsnycklarna. Imorrn flyttar jag, äntligen! Som jag har längtat! Jag får dock ingen hund med mig och de är ju bajs. Måste nog åka buss ner och hämta honom om typ 3 veckor. Skit. Men snart har jag ett hem iaf och de känns hur bra som helst! Vi har till och med säkerhetslås utöver det vanliga låset haha! Aja, jag ska nog försöka förbereda mig inför min presentation imorrn.

RSS 2.0