Tsö...

Usch, jag är less, jag har tråkigt. pluggar matte.

Jag vet inte vad jag vill. Vill jag verkligen gå bioteknik? Alla kurser verkar så tråkiga. Allt är svårt. Kommer inte ens klara matten. Orkar inte plugga. Orkar inte kliva upp. Vill sova. Vill veta. Ge mig svar! Ska nog kolla in alternativa utbildningar iaf, för säkerhetsskull, bra att ha en backup ifall jag bestämmer mig för att hoppa av. Vem vet.

Nä, bli överkörd av en bil kanske? Då skulle jag iaf ha annat att tänka på för en stund:P


Bilder

Jag älskar verkligen att sitta och titta igenom bilder, de är så sjukt kul och se vad som egentligen hänt, även fast vissa bilder kanske inte visar så mycket men iaf. Jag har iaf kommit fram till att jag och lilltina lätt gör oss bäst på bild, se bara på oss :)

 Snyggare bilder får man ju leta efter :P


:)

Bara för att jag bor i Umeå och är gladast ever:)

produktiv helg eller vad?

Ja ojojoj vad saker jag har gjort i helgen, typ klivit upp ur sängen, ätit, gått å lagt mig. Kan det bli bättre? Nä, men jag va faktiskt på bio i fredags och såg på allt för min syster, sjukt bra film:) Boken är ju dock bättre och dom hade ändrat hela slutet på filmen! Okej om dom ändrar lite, men fel person dog, inte okej! Och sen till råga på allt så missade vi bussen hem med ynka 5 minuter och nästa buss gick inte fören en timme senare så vi gick, hela vägen till ersboda! Sjukt jobbigt! Och inte nog med de, typ direkt efter gick vi till mariehem, vi gick typ hur långt som helst!!! Att man ork. Aja, jag fick ju äntligen sova till slut:) och på lördagen hann jag ju faktiskt med att räkna lite matte med jenny och mikaela, fattade dock inte så mkt så de blev inte så mkt gjort med de va värt ett försök iaf. På kvällen blev de iaf kladdkaka och en sjukt bra film, kommer dock inte ihåg vad den heter men den handlade om nån kille som blev oskyldigt dömd och hamnade i fängelse. Jag somnade såklart i slutet så jag missade dom sista 20 minuterna så vi va tvungna att se om dom imorse så jag fick ju se det iaf och tur va väl de. Nä, kanske ska gå å köpa godis? :)

RSS 2.0